18-03-2025
ტურიზმის სფეროში მომსახურების ხარისხის ამაღლების მიზნით საქართველოს ტურიზმის ეროვნული ადმინისტრაცია ტრენინგებს აგრძელებს. „ჰიგიენა და სურსათის უვნებლობა“-გადამზადების კურსი თბილისში, ამბროლაურში, გორში, თელავში, თეთრიწყაროში, ახალციხეში, ლანჩხუთში, ოზურგეთსა და ჩოხატაურში მიმდინარებს. ტრენინგებში სასტუმროებისა და კვების ობიექტების 220 თანამშრომელი მონაწილეობს.
4.სურსათის უვნებლობის პრინციპები, ჰიგიენა
5.HACCP სისტემის მიმოხილვა, მოსამზადებელი და დანერგვის ეტაპები
7.მომხმარებლის ინფორმირებულობა, პრეტენზიების მართვა და სხვა.
10-03-2025